Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer έχει διάφορα στο μυαλό του για ένα φορητό Xbox

*
O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer μίλησε για την ιδέα μιας φορητής συσκευής της Microsoft και τις επιδόσεις που περιμένει να έχουν παιχνίδια του Xbox σε παρόμοια συστήματα τρίτων εταιρειών. Ο Spencer έχει δηλώσει πως είναι fan του PC gaming σε φορητές συσκευές και μιλώντας στο Polygon αποκάλυψε ότι η Microsoft εξετάζει hardware διαφορετικών μεγεθών και άλλα πράγματα για να αυξηθεί το κοινό του Xbox.

"Τι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε για να προσελκύσουμε νέους παίκτες; Αυτό θα επέτρεπε στους παίκτες να παίζουν σε στιγμές που στο παρελθόν δεν θα μπορούσαν;".


Για το εγγύς μέλλον, ο Spencer δήλωσε πρόθυμος να βελτιώσει την εμπειρία του Xbox σε υπάρχοντα φορητά συστήματα, όπως το Steam Deck, το Lenovo Legion Go και το Asus ROG Ally - και έχει στο μυαλό του μια λίστα με νέες δυνατότητες.

"Μου αρέσει το γεγονός ότι η Valve, η Lenovo και η Asus καινοτόμησαν σε ένα διαφορετικό μέγεθος", συνέχισε ο Spencer. "Και θα πω ότι όταν παίζω σε αυτές τις συσκευές, μοιάζει περισσότερο με κονσόλα παρά με υπολογιστή - εννέα φορές στις 10. Τα πράγματα που συνήθως με απογοητεύουν είναι περισσότερο βασισμένα σε Windows παρά σε συσκευές. Ένας τομέας για τον οποίο νιώθω πως μου ανήκει κατά κάποιον τρόπο".

"Θέλω να μπορώ να συνδεθώ με ένα controller. Έχω τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε".

Ο Spencer δήλωσε πρόθυμος να συνεχίσει να υποστηρίζει τα παιχνίδια του Xbox σε τεχνολογία φορητών συσκευών, ως έναν τρόπο κυκλοφορίας που μπορεί να έχει απήχηση σε περισσότερους παίκτες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*