Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer θέλει παιχνίδια της Sony και της Nintendo στο Xbox, αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer δήλωσε ότι θα ήθελε να δεί παιχνίδια του της Sony και της Nintendo στο Xbox, αλλά δεν έχει και πολλές ελπίδες. Σχετικά με την απόφαση να μεταφερθούν παιχνίδια του Xbox και σε άλλες πλατφόρμες, λέει ότι σκοπός δεν είναι να κάνει τους ανταγωνιστές να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι.

"Αυτό δεν είναι για μένα, κάτι σαν ένα σύστημα ανταλλαγής. Το κάνουμε για το καλό του Xbox σε επιχειτηματικό επίπεδο", σημείωσε ο Spencer.


Παρόλα αυτά, ο Spencer είπε ότι φυσικά θα καλωσόριζε τα παιχνίδια άλλων κονσολών στο Xbox και σημείωσε ότι θα ήταν ωφέλιμο για multiplayer games, όπου η δημιουργία μιας μεγάλης διαδικτυακής κοινότητας είναι σημαντική για τη διάρκεια ζωής τους.

"Θα πω, όταν κοιτάζω ένα παιχνίδι όπως το Helldivers 2 – και είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, συγχαρητήρια στην ομάδα που το κυκλοφόρησε σε PC και PlayStation – δεν είμαι ακριβώς σίγουρος ποιος βοηθάει στη βιομηχανία με το να μην είναι στο Xbox. Αν προσπαθήσεις να πιέσεις τον εαυτό σου για να πεις, κάπως, αυτό ωφέλησε κάποιον κάπου.

"Αλλά το καταλαβαίνω. Υπάρχει μια παράδοση στο console gaming από την οποία θα επωφεληθούμε κυκλοφορώντας παιχνίδια και όχι τοποθετώντας τα σε άλλα μέρη. Κάνουμε το ίδιο πράγμα".

“Το να κυκλοφορούμε περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερα συστήματα και να τα κάνουμε πιο προσβάσιμα στον κόσμο είναι κάτι καλό για τη δουλειά μας", συμπλήρωσε ο Spencer. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*