Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πρωταγωνιστής του Red Dead Redemption 2 συμβουλεύει τον "Florida Joker" να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα από το trailer του GTA 6

*
Ο πρωταγωνιστής του Red Dead Redemption 2, Roger Clark, συμβουλεύει τον "Florida Joker" να χρησιμοποιήσει υπέρ του τη δημοσιότητα που του προσφέρθηκε μέσω του πρώτου trailer για το Grand Theft Auto 6, αντί να απειλεί με μηνύσεις τη Rockstar Games.

Ο Clark ανάρτησε ένα video στο TikTok και λέει στον Lawrence Sullivan να μην κάνει βιαστικές κινήσεις. Μάλιστα ξεκινάει με ένα απόσπασμα όπου ο Sullivan λέει “GTA, πρέπει να μιλήσουμε” και ακολουθεί ο Clark λέγοντας “όχι δεν πρέπει".


“Δεν χρειάζεται να τους μιλήσεις. Δεν θα σε ακούσουν. Άνθρωποι όπως εσύ έχουν προσπαθήσει να τους μηνύσουν. Έχουν θωρακιστεί με δικηγόρους. Γνωρίζουν ακριβώς το τι πρέπει να κάνουν και δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις".

“Αν ήμουν στη θέση σου, θα εκμεταλλευόμουν την ευκαιρία της δημοσιότητας που βρέθηκε στον δρόμο σου. Να κερδίσω από αυτή κατά κάποιον τρόπο. Έτσι δεν αποκτάς κάποια δουλεια στη Home Depot".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*