Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο publisher των This War of Mine και Frostpunk ανακοίνωσε το isometric RPG The Thaumaturge

*
Η 11 Bit Studios ανακοίνωσε το καινούργιο isometric RPG The Thaumaturge. Ο publisher τίτλων όπως This War of Mine και Frostpunk θα κυκλοφορήσει το νέο game της Fool’s Theory - το στούντιο πίσω από το επερχόμενο remake του The Witcher - σε PC μέσω Steam, χωρίς να γίνεται γνωστή η ημερομηνία του λανσαρίσματός του.

Η ιστορία του The Thaumaturge θα διαδραματίζεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας, κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, σε μια περίοδο όπου κυριαρχούν η φτώχια και ο χουλιγκανισμός και εν μέσω έντονης πολιτικής διαφθοράς. Οι παίκτες θα αναγκαστούν να προβούν σε ηθικά διφορούμενες αποφάσεις, καθώς μαθαίνουν να πλοηγούνται σε έναν πνευματικό κόσμο, ο οποίος οδηγείται από δυνάμεις πέραν των ορίων της ανθρώπινης αντίληψης.

Το gameplay του The Thaumaturge αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Game Developers Conference 2023, που θα διεξαχθεί μεταξύ 20 και 24 Μαρτίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*