Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto αρνήθηκε τη δημιουργία της Walupeach

*
Ο δημιουργός της σειράς Super Mario, Shigeru Miyamoto ήταν ξεκάθαρα αντίθετος στην εμφάνιση της Walupeach, ενός κακού χαρακτήρα σαν τους Wario και Waluigi.

Με βάση μια συνέντευξη που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μέσω Twitter η σκέψη για τη δημιουργία μιας Evil Princess Peach υπήρξε το 2008. Ο Shugo Takahashi αντιπρόεδρος της Camelot, εταιρία ανάπτυξης των Mario Golf και Mario Tennis, ήθελε να προσθέσει στα παιχνίδια νέους χαρακτήρες. Έτσι έπεσε στο τραπέζι η εκδοχή μιας Princess Peach στα πρότυπα του Waluigi (που έκανε το ντεμπούτο του στο Mario Tennis για το Nintendo 64) και του Wario, με τον Miyamoto να ασκεί βέτο και να απορρίπτει την ιδέα αυτή.


Η Walupeach θα έμοιαζε περισσότερο με την Doronjo (χαρακτήρας της σειράς anime ονόματι Yatterman) κάτι που όπως είπε ο Miyamoto δεν θα του άρεσε. Από την πλευρά του ο Takahashi τόνισε ότι η Evil Peach ή Walupeach θα είχε το στυλ ενός έκπτωτου άγγελου ή ενός δαίμονα.

Όσο για τις πιθανότητες να δούμε νέους χαρακτήρες στη σειρά Super Mario, αυτές είναι ελάχιστες σύμφωνα με τον Kensuke Tanabe. Ο παραγωγός της Nintendo είχε τονίσει το 2020 ότι η ιαπωνική εταιρία άλλαξε τη στάση της επάνω στη δημιουργία φρέσκων προσώπων στο Mario Universe και ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*