Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto ήταν αρχικά δυσαρεστημένος με το art style του The Legend of Zelda: Wind Waker

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Shigeru Miyamoto της Nintendo δεν ήταν αρχικά ικανοποιημένος με το art style του The Legend of Zelda: Wind Waker και ζήτησε την αλλαγή του. Το αρχικό πλάνο της ιαπωνικής εταιρείας προέβλεπε απλά τη βελτίωση των γραφικών του Ocarina of Time και του Majora’s Mask και στο ίδιο στυλ είχε δημιουργηθεί ένα προτότυπο για το The Wind Waker. Όταν όμως ένα μέλος της ομάδας σχεδίασε τον Toon Link, οι υπόλοιποι των λάτρεψαν και έτσι κατοχυρώθηκε η επιλογή αυτού του στυλ για το The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Επιπλέον, ο director του Wind Waker, Eiji Aonuma δεν πίστευε ότι ο επανασχεδιασμός θα άρεσε στον Miyamoto, οπότε περίμενε όσο το δυνατό περισσότερο μέχρι να του τον παρουσιάσει, λέγοντας ότι κυριολεκτικά δεν του άρεσε καθόλου όταν το είχε πρωτοδεί.


Σύμφωνα πάντοτε με τον Aonuma, o Miyamoto δεν μπορούσε αρχικά να αποδεχτεί το μη ρεαλιστικό art style του Link. Όμως τελικά πείστηκε και είπε ότι δεν είναι αργά για αλλαγή σχεδίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*