Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O τελευταίος να κλείσει την πόρτα: ένας ακόμα creative director αποχώρησε από το Battlefield

*
Ένας ακόμα creative director αποχώρησε από τη σειρά video games Battlefield. Μετά τον Marcus Lehto, σειρά πήρε ο Craig Morrison. Ο Morrison εντάχθηκε στο Battlefield Franchise ως Creative Director τον Αύγουστο του 2021 και τον Δεκέμβριο του 2022 ανέλαβε καθήκοντα Studio Creative Director, αντικαθιστώντας τον "Mr Battlefield", Lars Gustavsson. Όμως, όπως αποκαλύπτεται μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn, ο Morrison ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του πριν ένα μήνα και πλέον ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της Blue Scarab Entertainment.

Είναι η δεύτερη φορά που μέσα στους ούτε 2,5 μήνες του 2024 χηρεύει θέση creative director στο Battlefield, κάτι που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*