Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tony Hawk εργαζόταν σε άλλο skating game πριν υπογράψει τη συνεργασία του με την Activision (video)

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Tony Hawk σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Diary of a CEO podcast, καθώς ο ίδιος εργαζόταν σε ένα άλλο skating game πριν αποφασίσει να συνεργαστεί με την Activision, που οδήγησε στην κυκλοφορία του Tony Hawk’s Pro Skater.

O Tony Hawk αναφέρει πως είχε ξεκινήσει να συνεργάζεται με ένα άλλο studio στη δημιουργία ενός παιχνιδιού, πριν έρθει σε επαφή με την Activision. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Υπήρξε μια άλλη ομάδα που σχεδίαζε ένα παιχνίδι και ήρθε σε επαφή μαζί μου. Κατάλαβα πως προσπαθούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω, υπήρχαν πολλές τεχνικές δυσκολίες στο gameplay, καθώς προσπάθησαν πραγματικά να προσομοιώσουν το skating. Ένιωσα να κατανοώ την προσέγγιση, ωστόσο την εποχή εκείνη το skating δεν ήταν κάτι μεγάλο όταν κυκλοφορήσαμε το παιχνίδι ή θα κυκλοφορούσαμε το παιχνίδι. Εγώ ήθελα κάτι που να είναι πιο προσιτό στα άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με το άθλημα”.


Ο Tony Hawk μίλησε για την όραμα και το demo της Activision που έγινε αργότερα το Tony Hawk’s Pro Skater και κυκλοφόρησε το 1999, δηλώνοντας: “Όταν είδα τι είχε η Activision, είχαν μια πρώιμη έκδοση με ένα skater να κάνει κόλπα και να κινείται. Για μένα ήταν ευκολονόητο, ήταν τέλειο, ήταν η στιγμή που άρχιζα να παίζω. Ξεκίνησα να κάνω κόλπα, ήταν σαν μια προέκταση του σώματος μου να κάνει αυτά στην οθόνη, ήταν τέλειο για μένα. Θα έλεγα πως αν η Activision είχε έρθει σε επαφή μαζί μου ένα ή δύο μήνες πριν, ίσως να είχα ήδη υπογράψει την συμφωνία, οπότε νιώθω πάρα πολύ τυχερός”.

Σχετικά με το Tony Hawk’s Pro Skater, ο Tony Hawk αποκάλυψε πως η Activision του πρόσφερε 500 χιλιάδες δολάρια για την πλήρη αγορά των δικαιωμάτων, κάτι που απέρριψε ώστε να τα λαμβάνει με κάθε νέα κυκλοφορία, χαρακτηρίζοντας την επιλογή του “ως την καλύτερη οικονομική απόφαση που πήρα στην ζωή μου”, με την σειρά να έχει σημειώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε πωλήσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Tony Hawk στο The Diary of a CEO podcast:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*