Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Offline για λόγους ασφαλείας το Mario Kart 8 και το Splatoon στο Wii U

*
Δύο από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια του Wii U, το Mario Kart 8 και το Splatoon σταμάτησαν να λειτουργούν, προσωρινά, σε διαδικτυακό επίπεδο, προκειμένο να διορθωθεί ένα κενό ασφαλείας. Η Nintendo δηλώνει ότι ίσως χρειαστούν μέρες μέχρι να επανέλθουν.

"Έχουμε εντοπίσει τρωτά σημεία στο online play για [αυτές] τις [υπηρεσίες] δικτύου και έχουμε ξεκινήσει προσωρινή συντήρηση έκτακτης ανάγκης", αναφέρει ένα μήνυμα στον ιστότοπο Network Maintenance της Nintendo.


"Αναμένουμε εκτεταμένη διάρκεια συντήρησης ενώ αντιμετωπίζουμε αυτά τα ζητήματα και δεν έχουμε καθορίσει πότε θα επανέλθει το online play. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτήν την αναστάτωση και εκτιμούμε την κατανόησή σας".

O dataminer OatmealDome υποστηρίζει ότι το θέμα ασφαλείας έχει να κάνει κατά πάσα πιθανότητα με το exploit ENLBufferPwn, που επιτρεπει στον hacker να τρέξει κώδικα στην κονσόλα ενός άλλου χρήση, απλά παίζοντας μαζί του online. Σε πρόσφατο video στο YouTube, ο χρήστης PabloMK7 έδειξε ότι το exploit ήταν δυνατό να εκτελεστεί και στο Mario Kart 7 στο 3DS, όμως πρόσφατα έγινε διαθέσιμο το patch που το αποτρέπει. Με την ίδια τεχνική κάποιος θα μπορούσε να κλέψει πληροφορίες για λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες ή να καταγράψει ήχο και εικόνα χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο και την κάμερα της κονσόλας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*