Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Offline οι περισσότεροι τίτλοι της Blizzard στην Κίνα

*
Η μη ύπαρξη συμφωνίας με τη NetEase, είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια της Blizzard που κυκλοφορούν στην Κίνα, όπως τα World of Warcraft, Overwatch 2 και Diablo να διακόψουν τις διαδικτυακές λειτουργίες τους.

H Blizzard δηλώνει για το θέμα:


Πλησιάσαμε ξανά τη NetEase την περασμένη εβδομάδα για τη διερεύνηση της εξάμηνης παράτασης της υπάρχουσας συμφωνίας μας, η οποία βασίζεται σε όρους που έχει συμφωνήσει η NetEase το 2019, για να επιτρέψει σε όλους να συνεχίσουν να παίζουν χωρίς διακοπή και η Blizzard να συνεχίσει την πορεία της στην αγορά της Κίνας. Δυστυχώς, η NetEase δεν αποδέχθηκε την πρότασή μας να επεκτείνει την υπάρχουσα συμφωνία, μετά τις διαπραγματεύσεις της περασμένης εβδομάδας.

Προφανώς, η NetEase έχει τη δική της εκδοχή:

Για άγνωστους λόγους, την περασμένη εβδομάδα η Blizzard προσέγγισε εκ νέου τη NetEase με μια προσφορά για τη τη λεγόμενη εξάμηνη παράταση της παροχής υπηρεσιών για video games και άλλους όρους και κατέστησε σαφές ότι δεν θα σταματήσει να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με άλλους πιθανούς εταίρους κατά τη διάρκεια της επέκτασης της σύμβασης . Και από όσο γνωρίζουμε, οι διαπραγματεύσεις της Blizzard με άλλες εταιρείες κατά την ίδια περίοδο βασίστηκαν όλες σε μια πρόταση για τριετές συμβόλαιο. Λαμβάνοντας υπόψη τη μη αμοιβαιότητα, την αδικία και άλλους όρους που συνδέονται με τη συνεργασία, τα μέρη δεν μπόρεσαν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*