Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Οι αποφάσεις του Bobby Kotick έκαναν τα παιχνίδια χειρότερα", δηλώνει πρώην developer του Call of Duty

*
Την ημέρα που ο Bobby Kotick αποχώρησε από τη θέση του CEO της Activision Blizzard, πρώην developer του Call of Duty δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι αποφάσεις του έκαναν τα παιχνίδια της σειράς χειρότερα.

"Εργάστηκα στο Call of Duty για δύο χρόνια ως προγραμματίστρια της Demonware. Οι αποφάσεις του Bobby έκαναν τα παιχνίδια χειρότερα". Τον πρώτο μήνα που ήμουν εκεί έγινε γνωστό ότι απείλησε να σκοτώσει έναν υπάλληλο. Στη συνάντηση που ακολούθησε με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού κανένας δεν ήθελε να πάρει τον λόγο. Οπότε, μπροστά σε όλους ζήτησα την απόλυσή του", είπε η Christina Pollock.


Καταλαβαίνω ότι κάνω φασαρία και είμαι ενοχλητική και ότι με την εμπειρία μου και την ευκολία εύρεσης άλλων ευκαιριών, έχω την ασφάλεια για να κάνω τέτοια πράγματα.

"Αλλά πρέπει όλοι να κάνετε το ίδιο. Όλοι πρέπει να επαναστατούμε εναντίον ανθρώπων σαν αυτόν, κάθε φορά", πρόσθεσε.

"Αν είχα απολυθεί, θα είχα πολλές άλλες εταιρείες να θέλουν να με προσλάβουν, αλλά αυτός είναι ο λόγος που εναπόκειται στα παλαιότερα στελέχη να φέρονται όπως εγώ. Οι νέοι δεν θα αισθάνονται ασφαλείς να το κάνουν αυτό μέχρι να το κάνουν πρώτα οι ηγέτες τους. Μπορεί να μην έχουμε συνδικάτα, αλλά έχουμε δύναμη αν συνεργαστούμε".

"Κάντε την ενοχλητική ερώτηση με κάθε τρόπο, κάντε την σύντομη, άμεση, ουσιαστική και μην αφήσετε κανένα περιθώριο για ανοησίες ως απάντηση. Κάντε την απότομη, άμεση και κάντε την με σαφήνεια και χωρίς θυμό, ώστε να μην μπορούν να σας επιτεθούν".

"Δεν θα απαντήσουν, αλλά όλοι θα καταλάβουν".

Η Pollock επιβεβαίωσε ότι η "Demonware την προστάτευσε από αντίποινα, αλλά γνωρίζει πως άλλα στούντιο μπορεί να μην έκαναν το ίδιο, λέγοντας: "Γράψε τι είπες. Κράτησε σημειώσεις σε περίπτωση που σε καλέσει το HR. Κατέγραψε τον εαυτό σας να το λέει στη συνάντηση, εάν μπορείς, ώστε να έχεις αποδείξεις για το τι ακριβώς συνέβη, γιατί τα αδύναμα στελέχη θα πάρουν προσωπικά το γεγονός ότι εκθέτεις την αποτυχία τους".

"Εάν οι μεγαλύτεροι δεν μιλήσουν όταν οι νεότεροι δεν μπορούν, οποιοσδήποτε νεότερος αξίζει θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία", επιβεβαίωσε ένας άλλος developer. "Μια τέτοια διοίκηση καταστρέφει το μελλοντικό εργατικό δυναμικό μιας εταιρείας".

Αναφορά στις αμφιλεγόμενες αποφάσεις και πρακτικές του Bobby Kotick έκανε και ο community manager, Andy Belford, όπως θα μπορέσετε να διαβάσετε στη συνέχεια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*