Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Οι απολύσεις στο PlayStation συνοδεύονται από ακυρώσεις projects", επιβεβαιώνει ο Hermen Hulst

*
Ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst δηλώνει ότι αξιολογείται εκ νέου ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία, μετά την ανακοίνωση της απόλυσης 900 υπαλλήλων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργαζόμενους των Naughty Dog, Insomniac Games, Guerrilla και Firesprite. Επίσης, ο Hulst επιβεβαίωσε ότι οι περικοπές προσψπικού έχουν ως αποτέλεσμα την ακύρωση projects και σίγουρα ένα από αυτά είναι του London Studio, που βάζει λουκέτο.

"Στόχος μας στα PlayStation Studios ήταν πάντα να δημιουργούμε τα καλύτερα παιχνίδια για τους fans του PlayStation και η παγκόσμια κοινότητα των studios μας αντιπροσωπεύει μερικές από τις πιο δημιουργικές και ταλαντούχες ομάδες στη βιομηχανία των video games", έγραψε ο Hulst.


"Το PlayStation 5 διανύει τον τέταρτο χρόνο του και βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε τι χρειαζόμαστε σε επιχειρηματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, ο κλάδος μας έχει βιώσει συνεχείς και θεμελιώδεις αλλαγές που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο όλοι δημιουργούμε και παίζουμε παιχνίδια".

"Η παράδοση των καθηλωτικών ιστοριών που βασίζονται στην αφήγηση για τις οποίες είναι γνωστά τα PlayStation Studios, στο επίπεδο ποιότητας που φιλοδοξούμε να προσφέρουμε, απαιτεί μια επαναξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας μας".

"Η παροχή και η διατήρηση κοινωνικών, διαδικτυακών εμπειριών – επιτρέποντας στους παίκτες του PlayStation να εξερευνήσουν τους κόσμους μας με διαφορετικούς τρόπους – καθώς και η κυκλοφορία παιχνιδιών σε πρόσθετες συσκευές όπως PC και Mobile, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση και διαφορετικούς πόρους".

«Για να αντιμετωπιστούν αυτές τις προκλήσεις, τα PlayStation Studios έπρεπε να αναπτυχθούν. Έχουμε φέρει λαμπρά και επιτυχημένα studios στην οικογένειά μας. Έχουμε επενδύσει σε νέες τεχνολογίες και συνεργασίες. Έχουμε στρατολογήσει ταλέντα από όλο τον κλάδο μας και όχι μόνο".

"Αλλά η ίδια η ανάπτυξη δεν είναι φιλοδοξία. Τα PlayStation Studios δεσμεύονται να ανακαλύπτουν συνεχώς τρόπους συνεργασίας συνδυάζοντας τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τίτλους που ξεπερνούν τα όρια του παιχνιδιού και προσφέρουν αυτό που περιμένετε από εμάς".

"Εξετάσαμε τα studios χαρτοφυλάκιό μας, αξιολογώντας projects σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και αποφασίσαμε ότι ορισμένα από αυτά δεν θα προχωρήσουν. Θέλω να είμαι σαφής ότι η απόφαση να σταματήσουμε να εργαζόμαστε σε αυτά τα projects δεν είναι μια αντανάκλαση του ταλέντου ή του πάθους των μελών της ομάδας".

"Η φιλοσοφία μας ήταν πάντα να επιτρέπουμε τον δημιουργικό πειραματισμό. Μερικές φορές, οι μεγάλες ιδέες δεν γίνονται σπουδαία παιχνίδια. Μερικές φορές, ένα project ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις προτού οι αλλαγές στην αγορά ή τον κλάδο οδηγήσουν σε αλλαγή σχεδίων".

"Είμαι βαθιά λυπημένος που βλέπω ταλαντούχα άτομα να φεύγουν από την εταιρεία. Τρέφω πολύ θαυμασμό, εκτίμηση και σεβασμό για τη δουλειά τους".

"Τα PlayStation Studios θα συνεχίσουν να είναι ένας οργανισμός που καθοδηγείται από τους δημιουργούς, εξελίσσοντας τα αγαπημένα μας franchises και προσφέρνοντας νέες εμπειρίες με παιχνιδιού υψηλής ποιότητας στους fans μας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*