Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δικηγόροι της Microsoft φαίνεται να γνωρίζουν κάτι για παιχνίδι Superman από το PlayStation

*
Απαντώντας σε έγγραφο της CMA (Competition and Markets Authority) σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί τη Microsoft, έκανε αναφορά σε ένα παιχνίδι Superman για το PlayStation. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν όντως πρόκειται για μια αποκάλυψη με "πλάγιο τρόπο", καθώς είχε ζητηθεί στη Sony να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τις αποκλειστικότητές της και συζητήσεις που είχε με εταιρείες.

Στο τμήμα 2.20, που γίνεται αναφορά στις επιπτώσεις που θα έχει μια πιθανή συγχώνευση στις αποκλειστικότητες του PlayStation και στις πωλήσεις κονσολών Xbox, υπάρχει η φράση: "Αυτό ισχύει για μεγάλους τίτλους, όπως το God of War και το Superman. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι η αποκλειστικότητα ενός franchise μπορεί να καθοδηγήσει τις πωλήσεις κονσολών".


Παιχνίδι Superman για το PS5 ή το PS4 δεν υπάρχει. Το νομικό τμήμα της Microsoft ίσως ήθελε να γράψει Spider Man, αλλά και αυτό δεν είναι κάτι περισσότερο από μια εικασία, τη στιγμή που τέτοια έγγραφα συνήθως περνάνε πρώτα από πολλούς ελέγχους. Το τελευταίο Superman για κονσόλα της Sony ήταν το Superman Returns, μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του 2006, για το PS2.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*