Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι hackers που επιτέθηκαν στη Riot Games δημοπρατούν τον πηγαίο κώδικα του League of Legends

*
Πριν από λίγες μέρες η Riot Games έπεσε θύμα hackers, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ο πηγαίος κώδικας των League of Legends και Teamfight Tactics. Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι hackers ζήτησαν λύτρα από τη Riot, προκειμένου να μην δημοσιεύσουν πηγαίους κώδικες που της απέσπασαν.

Η εταιρεία δεν ενέδωσε και η ομάδα hackers που της επιτέθηκε, αποφάσισε να βάλει τον πηγαίο κώδικα του League of Legends, μαζί με ένα anti-cheat system της Riot, σε δημοπρασία. Μια σχετική εικόνα σε ένα forum αποκαλύπτει ένα αρχείο PDF 1000 σελίδων, που περιέχει όλες τις πληροφορίες του κλεμμένου πηγαίου κώδικα, ο οποίος έχει μέγεθος 72,4GB.

Θυμίζουμε πως η Riot αποφάσισε να βασιστεί στη βοήθεια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τα λύτρα που ζητούσε η ομάδα hackers ήταν 10 εκατομμύρια δολάρια. Με τη δημοπρασία τους, φαίνεται πως χαμήλωσαν αρκετά τον πήχη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*