Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ιδρυτές της Rocksteady Studios ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την εταιρεία

*
Οι Sefton Hill και Jamie Walker, συν-ιδρυτές της Rocksteady Studios, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την εταιρεία. Το θυγατρικό studio της Warner Bros. Interactive Entertainment ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2004 και είναι γνωστό για τους τίτλος της σειράς Batman: Arkham, αλλά και για το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League που θα κυκλοφορήσει το 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Η αποχώρησή τους αναμένεται στο τέλος του 2022, με τον David Haddad της Warner Bros. Games να σημειώνει πως η ανάπτυξη του Suicide Squad: Kill the Justice League έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Όπως συνέχισε ο ίδιος, το δίδυμο προχώρησε σε αυτήν του την απόφαση με σκοπό να αναζητήσει κάτι καινούργιο για το μέλλον.

Από τη μεριά τους, οι Walker και Hill θεωρούν την απόφασή τους μια άκρως συναισθηματική απόφαση, σχολιάζοντας πως από το 2004 μέχρι και σήμερα, η Rocksteady ήταν όλη τους η ζωή. Προς το παρόν δεν αποκάλυψαν τα μελλοντικά τους σχέδια, κάτι που σχεδόν αποκλείεται να κάνουν πριν αποχωρήσουν επίσημα από το studio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*