Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι μαζικές απολύσεις στην Embracer Group συνεχίζονται στις 3D Realms και Slipgate Ironworks

*
Η Embracer Group συνεχίζει τις μαζικές απολύσεις προσωπικού και αυτή τη φορά προβαίνει σε περικοπές προσωπικού στις 3D Realm και Slipgate Ironworks.

Ο lead composer και sound designer, Michael Markie, αναφέρει σε δημοσίευση στο X πως “αυτά τα Χριστούγεννα, έμεινα χωρίς δουλεία. Αν κάποιος ψάχνει για level designer ας επικοινωνήσει μαζί μου”. O ιδρυτής της 3D Realms, Scot Miller, αναφέρει πως “αυτή τη φορά οι απολύσεις επικεντρώνονται στο προσωπικό της 3D Realm. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των βασικών προγραμματιστών, θα πρέπει να αναζητήσουν νέα δουλεία και αυτό με ενοχλεί αφάνταστα καθώς συνεργάζομαι με πολλούς από αυτούς από το 2014.


Ένας άλλος, πρώην πλέον υπάλληλος της 3D Realms δήλωσε πως “το 2023 δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να χάσω την καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ στη ζωή μου. Υποθέτω πως θα βρω μια λύση”. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι είναι οι εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί από την Embracer Group το τελευταίο διάστημα αλλά ξέρουμε με σιγουριά πως μέσα σε μια χρονιά έχουν απολυθεί σχεδόν 10.000 εργαζόμενοι στον χώρο των video games. Τον Αύγουστο, η Embracer Group απέλυσε υπαλλήλους από 16 διαφορετικά studios στο πλαίσιο μιας “αναδιάρθρωσης” .

Αναμένεται πως θα γίνουν περισσότερες απολύσεις μέσα στο 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*