Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίκτες του Cyberpunk 2077: Phantom Liberty δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν μια αποστολή, λόγω ασυνήθιστου bug

*
Παρόλο που το Cyberpunk 2077 έχει λάβει σημαντικά updates και πλέον δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα από τους fans του παιχνιδιού, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε ένα side quest του Phantom Liberty.

Λόγος γίνεται για την αποστολή “New Person, Same Old Mistakes” στην οποία υπάρχει ένα bug που εμποδίζει την πρόοδο του παιχνιδιού. Στη πορεία αυτής της αποστολής θα διαπιστώσετε την ανικανότητα της αστυνομίας της Night City, καθώς ο V θα αναγκαστεί να τους “νταντέψει” όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Στη συνέχεια ένας από τους αστυνομικούς, ο Bill, θα αποκαλύψει μέσω γραπτού μηνύματος στον V πως παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του και έχει ανοίξει μια νέα επιχείρηση στο The Glen. Δυστυχώς, κάποιοι παίκτες δεν κατάφεραν να επισκεφτούν τον Bill, καθώς η διαδρομή στον χάρτη απλώνεται σε όλο το μήκος της οθόνης. Όσοι από εσάς καταφέρετε να φτάσετε στο μαγαζί θα διαπιστώσετε πως είναι κλειστό (!) ενώ μπορείτε να ακούσετε τον Bill να σας χαιρετάει από μέσα.


Σύμφωνα με ορισμένους παίκτες υπάρχει λύση στο πρόβλημα και αν διαβάσετε το μήνυμα χωρίς να απαντήσετε τότε θα συνεχίσετε την πρόοδό σας και δεν θα συναντήσετε το bug. Αν παίζετε σε PC, μπορείτε να κατεβάσετε το Open Sesame mod και να ξεκλειδώσετε όλες τις κλειδωμένες πόρτες στο Cyberpunk 2077.

Όλοι οι υπόλοιποι που παίζετε το expansion στην κονσόλα σας θα πρέπει να περιμένετε το αντίστοιχο update που θα διορθώσει το bug.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    CD Projekt Red

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*