Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι σεναριογράφοι ήθελαν να εκπληρώσουν την προφητεία για τον Kratos στο God of War Ragnarök

*
Οι σεναριογράφοι του God of War Ragnarök αποκάλυψαν ότι σε μια πρώιμη έκδοση του σεναρίου, ο Kratos έχανε τη ζωή του στη μάχη εναντίον του Thor. Αυτό δήλωσαν ο narrative director Matt Sophos και ο story lead Richard Gaubert σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο MinnMax, όπου ρωτήθηκαν για τη μοίρα του Kratos και τη βοήθεια που προσφέρουν οι NPCs στην επίλυση των γρίφων. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το προηγούμενο παινχίδι γνωρίζουν την προφητεία για τον θάνατο του Kratos, όμως είναι κάτι που τελικά ο πρωταγωνιστής προσπερνάει.

"Στο πιο πρώιμο προσχέδιο στο οποίο είχαμε καταλήξει και παρουσιάσαμε στον Eric [Williams, director]... Ο Kratos πέθαινε στην μάχη εναντίον του Thor στην αρχή του παιχνιδιού", είπε ο Sophos.


"Επρόκειτο να πεθάνει και δεν ήταν μόνιμος θάνατος... [αλλά] θα τον έβγαζε από την Κόλαση ο Atreus, αλλά τώρα έχουν περάσει 20 χρόνια. Θα γινόταν ένα μεγάλο χρονικό άλμα".

"Αυτή ήταν μια εκδοχή του, αλλά δεν ταίριαζε".

Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ομοιότητά του με τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου ο Kratos πεθαίνει και πρέπει να ξεφύγει από τον Κάτω Κόσμο.

"Καθώς αναπτύσσαμε το σενάριο, ξέραμε ότι θέλαμε να είναι μια ιστορία που να βασίζεται σε αλλαγές", συνέχισε ο Sophos. "Γνωρίζοντας ότι η σκανδιναβική μυθολογία έχει να κάνει με τη μοίρα και την προφητεία, θέλαμε να πούμε «αυτό είναι μ.....α, τίποτα δεν γράφεται που να μην μπορεί να σβηστεί, αρκεί να είσαι πρόθυμος να αλλάξεις ή να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, τότε δεν είσαι δεσμευμένος από τη μοίρα».

"Όταν καταλήξαμε σε αυτό και ξέραμε ότι αυτή ήταν η ιστορία που θέλαμε να πούμε, ξέραμε ότι ο Kratos δεν θα μπορούσε να πεθάνει γιατί τότε θα ήταν κάτι σαν, "θα πούμε απλώς ότι ο Kratos δεν μπορούσε να αλλάξει;" και τότε αυτό θα ήταν ένα χάλι".

Όσον αφορά τη βοήθεια των NPCs στην επίλυση των γρίφων, το δίδυμο είπε:

"Δεν το δέσαμε αρκετά καλά", παραδέχτηκε ο Sophos. "Και δεν το καταλάβαμε μέχρι που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, επειδή ακόμα και στις δοκιμές δεν σχολιάστηκε ότι οι χαρακτήρες μιλούσαν πολύ".

"Αν το είχαμε καταλάβει νωρίτερα θα αντιδρούσαμε", πρόσθεσε ο Gaubert.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*