Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες Ubisoft+ Multi-Access και PC Access μετονομάστηκαν σε Ubisoft+ Premium

*
Η Ubisoft ανανέωσε τη συνδρομητική της υπηρεσία με την κυκλοφορία μιας premium προσφοράς στην οποία προστίθεται και κατάλογος που αφορά παλαιότερη συλλογή παιχνιδιών.

Με σκοπό να συμπέσει μαζί με την κυκλοφορία του νέου Prince of Persia: The Lost Crown στο Ubisoft+, το Ubisoft+ Multi-Access και το PC Access μετατράπηκαν σε Ubisoft+ Premium, το οποίο κοστίζει €16,43. Η συγκεκριμένη συνδρομή σχεδιάστηκε για να προσφέρει νέα παιχνίδια από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους, όπως το Prince of Persia: The Lost Crown μαζί με premium εκδόσεις και μηνιαίες ανταμοιβές.


Παράλληλα με την αλλαγή αυτή, κυκλοφόρησε και το Ubisoft+ Classics στα PC που αποτελεί μια επιμελημένη επιλογή με δημοφιλή παιχνίδια της εταιρείας όπως τα Far Cry 6, Rainbow Six Siege και Watch Dog: Legion, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium. Επίσης, η Ubisoft θα προσφέρει και τίτλους της Activision Blizzard, με αφορμή τη συμφωνία που πραγματοποιήθηκε με τη Microsoft για τα δικαιώματα του cloud gaming της Activision.

Η Ubisoft δήλωσε πως “πιστεύουμε πως είναι μια πολύ καλή προσφορά, ειδικά από την στιγμή που ο κατάλογος των παιχνιδιών αυξηθεί στο πέρασμα του χρόνου”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*