Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα καλά όλα ανθηρά για τα οικονομικά του τμήματος gaming της NetEase

*
Η NetEase δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2023, που δείχνουν ανάπτυξη, ειδικά στον τμήμα των video games.

Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν σε $14,6 δισ. από $13,4 δισ. ποσό που αντιστοιχεί σε αύξηση 7,2% από έτος σε έτος. Τα κέρδη σημείωσαν άνοδο 19,5% το 2023 ($8,9 δισ.) συγκριτικά με το 2022 ($7,3 δισ.). Ο τομέας του gaming έίδε τα έσοδά του να αυξάνονται στα $11,5 δισ. από $10,3 δισ.που ήταν ένα χρόνο πριν. Η άνοδος αυτή αποδόθηκε από τη NetEase σε τίτλους για φορητές συσκευές όπως το Eggy Party και Justice. Η κατηγορία αυτή υπολογίζεται πως αποφέρει στην κινεζική εταιρεία το 75,2% των εσόδων του τμήματος video games, με το ποσοστό για το 2022 να βρίσκεται στο 67%.


"Το 2023 αποδείχτηκε άλλο ένα έτος ορόσημο για τη NetEase Games με συνεχείς καινοτομίες μεταξύ κατηγοριών που επεκτείνουν και διαφοροποιούν το ισχυρό χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας", δήλωσε ο CEO και διευθυντής της NetEase, William Ding.

"Η επιτυχία παιχνιδιών όπως το Egg Party και οι προαναγγελθέντες νέοι τίτλοι μας, όπως το Racing Master και το Dunk City Dynasty, υπογραμμίζουν την ικανότητά μας να πρσφέρουμε στους παίκτες δυναμικά και πρωτότυπα προϊόντα σε πολλά είδη".

"Ταυτόχρονα, έχουμε διατηρήσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα με τις ρίζες μας στο MMO, ωθώντας το Justice να ξεπεράσει τα όρια ενός συμβατικού παιχνιδιού MMO". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*