Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλο και πιο κοντά η κυκλοφορία του GTA 6 σύμφωνα με διαρροές

*
Οι fans του επερχόμενου Grand Theft Auto 6 έχουν ίσως έναν λόγο για να ελπίζουν σε μια μεγάλη ανακοίνωση, καθώς νέες διαρροές αναφέρουν πως ο τίτλος της Rockstar Games βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης.

Οι νέες πληροφορίες ήρθαν από το λογαριασμό του Twitter, @NEWSLEAKSGTAS ή αλλιώς GTA 6 NEWS & LEAKS 2.0 που παρουσίασε από διάφορες πήγες ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης και δεν απαιτείται πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί πλήρως.

Μια από τις βασικές πήγες που αναφέρει το GTA 6 NEWS & LEAKS 2.0 είναι ο διάσημος insider Tez2 από το forum της Rockstar Games, που έχει αποκαλύψει στο παρελθόν σημαντικές πληροφορίες για το παιχνίδι. Ο Tez2 αποκάλυψε κάποια στοιχεία σχετικά με τα bankrelease, beta και debugs builds του παιχνιδιού, που λειτουργούν ως στάδια για την ολοκλήρωση αρκετών χαρακτηριστικών του τίτλου. Φυσικά, περισσότερη βάση στους ισχυρισμούς έρχεται να δώσει ένας από τους developers, που αναφέρει πως ο τίτλος είναι σχεδόν έτοιμος, με την εταιρεία να επικεντρώνεται στο polishing και στις διορθώσεις των bugs.

Για την ωρα δεν είναι γνωστό πότε θα δούμε το παιχνίδι, με την Rockstar Games να προσπαθεί να διατηρήσει τα χαρτιά της κλειστά, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες διαρροές πληροφοριών. Η μέχρι τώρα γνωστή πληροφορία ήρθε από την Microsoft που αναφέρει πως το Grand Theft Auto 6 θα κυκλοφορήσει το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*