Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οργιάζουν οι φήμες για το νέο studio της Infinity Ward σχετικά με την μεταφορά του Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo (video)

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Phil Spencer είχε δεσμευτεί πως η σειρά Call of Duty θα έρθει στις κονσόλες της Nintendo για τα επόμενα δέκα χρόνια, μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η εξαγορά. Όπως φαίνεται από τα λόγια του Phil Spencer, η Infinity Ward προετοιμάζει το έδαφος φέρνοντας στο προσκήνιο το νέο studio που άνοιξε στο Austin του Τέξας.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, που παρουσίασε ο YouTuber Doctre81 η Infinity Ward βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση στελέχωσης προσωπικού για το studio, με όσους είναι ήδη εργαζόμενοι της εταιρείας να είναι πρώην υπάλληλοι της Nintendo, όπως εντόπισε από τα προφίλ τους στο LinkedIn. Παράλληλα, ο Doctre81 αναφέρει πως τα γραφεία της εταιρείας είναι κοντά στην Retro Studios, που είναι γνωστή για την συνεισφορά της σε τίτλους της Nintendo, όπως Donkey Kong, Mario Kart, and Metroid Prime.


Αν και η δεύτερη πληροφορία μπορεί να αποτελεί απλώς μια σύμπτωση, δεν είναι απίθανο τα studios να έχουν μια σχετική επαφή μεταξύ τους. Ωστόσο, η βαρύτητα πέφτει αρκετά στις θέσεις εργασίας που ζητούν από τους μελλοντικούς υπάλληλους, γνώση για μεταφορά ή δημιουργία από το μηδέν για ports σε άλλες πλατφόρμες. Αν και ακόμα δεν είναι βέβαιο τι μπορεί να ετοιμάζει η Infinity Ward για την Nintendo, το μέχρι τώρα πιθανό σενάριο είναι η μεταφορά του Call of Duty: Warzone Mobile στο Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*