Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οριστικοποιήθηκε το line-up της Capcom για το Tokyo Games Show 2022

*
H Capcom επιβεβαίωσε ορισμένους από τους τίτλους που θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show. Όπως ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει δύο streams κατά τη διάρκεια του event. Τώρα, μάθαμε το line-up του πρώτου, που έχει τίτλο Capcom Online Program και είναι προγραμματισμένο για τις 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:00.

Στο μαγνητοσκοπημένο broadcast θα μεταδοθεί ένα νέο trailer για το Street Fighter 6, θα ανακοινωθούν νέες πληροφορίες για το Resident Evil Village Gold Edition και λεπτομέρειες για το δεύτερο δωρεάν update του Monster Hunter Rise: Sunbreak. Πέρα από τα παραπάνω, θα μάθουμε περισσότερα για τους χαρακτήρες, τα Exosuits και τους δεινόσαυρους του Exoprimal, όπως επίσης και νεότερα για το Mega Man Battle Network Legacy Collection.


Η δεύτερη παρουσίαση της Capcom θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο Street Fighter 6. Θα ξεκινήσεις το απόγευμα, ώρα 18:00 της 16ης Σεπτεμβρίου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*