Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα skins από τη σειρά anime Cowboy Bebop (trailer)

Το Cowboy Bebop event του Overwatch 2 καταφθάνει στις 12 Μαρτίου και φέρνει μαζί του θρυλικά skins βασισμένα σε χαρακτήρες του δημοφιλούς anime.

Παρότι η Blizzard προσπαθεί να αποφύγει τα spoilers, αρκέστηκε στο να μοιραστεί μαζί μας ποιο θα είναι οι χαρακτήρες, όπως και το concept art. Θα δείτε τον Spike Spiegel Cassidy, τη Faye Valentine Ashe, τον Jet Black Mauga, την Ed Sombra όπως και το Ein Wrecking Ball που μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν με τη συμμετοχή σας στο event, ενώ τα υπόλοιπα θα πωλούνται στο κατάστημα. Η Blizzard δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την τιμή των cosmetics, αν και τα προηγούμενα, όπως το One Punch Man collab, δεν ξεπερνούσαν τα €30.

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου η director του Overwatch 2, Aimee Dennett, δήλωσε πως “αυτή η συνεργασία αποτελεί φόρο τιμής στην τέχνη, τα κινούμενα σχέδια και τη μουσική της σειράς Cowboy Bebop. Ελπίζουμε οι παίκτες να το απολαύσουνε στον ίδιο βαθμό που διασκεδάσαμε και εμείς κατά τη δημιουργία του event. Τα in-game μοντέλα των skins μαζί με τα υπόλοιπα cosmetics θα αποκαλυφθούν στις 11 Μαρτίου, μια μέρα πριν από την έναρξη του event.


H Blizzard δεν έχει ανακοινώσει πόσο καιρό θα διαρκέσει το event αλλά εικάζουμε πως θα κρατήσει όσα και τα προηγούμενα, περίπου τρείς εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*