Παίκτης του Diablo 4 κατάφερε κάτι που προηγουμένως φάνταζε ως αδύνατο, να σκοτώσει την Uber Lilith σε λιγότερο από ένα λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, χρειάστηκε 59 δευτερόλεπτα και ο χαρακτήρας του ήταν ένα Sorcerer. Στον παραπάνω χρόνο περιλαμβάνεται το διάλειμμα ανάμεσα στις δύο φάσεις της Lilith. Όπως αναφέρουν κάποιοι στα σχόλια, ο Sorcerer δεν χρησιμοποίησε καν το "conjuration" bug, κάτι που θα είχε ρίξει ακόμα περισσότερο τον χρόνο.
Σας θυμίζουμε ότι, το Diablo 4 κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε το review του Γιάννη Αρχοντίδη.
59 secs to kill UBER Lilith with a SORC
by u/actionchip in diablo4
Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity