Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Diablo Immortal ξοδεύει $15.000 για σπάνιο 5-star gem και στη συνεχεια το καταστρέφει

*
Παίκτης του Diablo Immortal ξόδεψε πάνω από $15.000, στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα σπάνιο 5-star gem, όμως στη συνέχεια το κατέστρεψε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πρόκεται για τον streamer Quin69, που ξεκίνησε την προσπάθειά του στις 2 Ιουνίου και από τότε ξόδεψε μερικές χιλιάδες δολάρια. Όταν το αντικείμενο ήρθε στην κατοχή του, ο Quin είπε: "Τελείωσε" και αμέσως απεγκατέστησε το παιχνίδι.

Όμως, όταν κατάλαβε ότι είχε ξεχάσει να πάρει screenshot από το gem, το εγκατέστησε ξανά, πριν αποφασίσει να καταστρέψει το αντικείμενο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αυτό που έκανε ο Quin όταν ξεκίνησε ξανά τον τίτλο, ήταν να χρησιμοποιήσει το 5-star gem ως power για ένα σχετικά άχρηστο 1-star item, οπότε ουσιαστικά κατέστρεψε το πολύτιμο αντικείμενο.


Στη συνέχεια έβγαλε το μένος του εναντίον της Blizzard και όταν απεγκατέστησε ξανά το παιχνίδι, είπε: "Εξαφανίσου από τον υπολογιστή μου, δεν αξίζει καν να είσαι εδώ. Diablo II Resurrected, μπορείς να παραμείνεις. Diablo III, βαδίζεις σε λεπτό πάγο, αλλά εντάξει, θα σε αφήσω. Diablo Immortal; Στα τσακίδια".

Ο λόγος για τον οποίο ο Quin ξόδεψε τόσα πολλά χρήματα για ένα 5-star gem είναι επειδή παρόλο που το παιχνίδι έχει microtransactions, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν για την αγορά σπάνιων αντικειμένων, όπως legendary gems. Αντ' αυτού, οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν legendary crests, που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται στα Elder Rift dungeons. Με αυτλά τα crests οι παίκτες αποκτούν runes και gems κατά τη διάρκεια των Elder Rifts, η αξία των οποίων είναι διαφορετική κάθε φορά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    NetEase Game

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*