Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Elden Ring βρήκε τυχαία ένα άγνωστο και αόρατο boss (video)

Ο YouTuber MythyMoo δημοσίευσε ένα video με ένα άγνωστο και αόρατο boss που βρήκε τυχαία στο Elden Ring, χάρη σε ένα randomiser mod. Το εν λόγω mod ανακατεύει την τοποθεσία των αντικειμένων και των bosses μέσα στον χάρτη του παιχνιδιού, κάτι που προφανώς και επηρεάζει τη δυσκολία του. Εκτός αυτών, ανακατεύει και τα ονόματα των bosses.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής του mod, ο MythyMoo πέρασε από το Consecrated Snowfield, μια περιοχή με διάφορα bosses που κυκλοφορούν περιπολώντας. Στο σημείο που συνήθως βρίσκεται το Night’s Cavalry (ένα από τα bosses που εντοπίζονται παραπάνω από μια φορές) δεν υπήρχε κανένα boss. Τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα. Ο MythyMoo βάλθηκε να βρει το boss που θα του εναπόθετε το mod και ύστερα από λίγη ώρα εμφανίστηκε… το health bar ενός boss με το όνομα Night’s Hunter. Μόνο που το Night’s Hunter απεδείχθη πως είναι αόρατο. Ο streamer επιχείρησε να το αντιμετωπίσει ακόμα κι έτσι, έως ότου εμφανίστηκε ένα δεύτερο boss για να προκαλέσει σύγχυση.

Η επικρατέστερη θεωρία για το ποιόν του αόρατου boss είναι πως πρόκειται για το Bell Bearing Hunter, ένα boss που υπό κανονικές συνθήκες εμφανίζεται μέσα από μια κόκκινη ομίχλη. Το randomiser δεν έκανε spawn την εν λόγω ομίχλη και έτσι δεν πέτυχε το trigger του animation του Bell Bearing Hunter, γι’ αυτό και “εμφανίστηκε” αόρατο. Μπορείτε να δείτε τι ακριβώς συνέβη μέσα από το video που ακολουθεί.

Το Elden Ring κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*