Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παλιό video του God of War 2 δείχνει την πολυπλοκότητα στο development

*
Ένα παλιό video από την δημιουργία του God of War 2 έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να δείξει πόσο σύνθετο μπορεί να είναι το game development. Το υλικό παρουσιάζει μερικές σκηνές από τα γραφεία της Sony Santa Monica, όπου η εταιρεία δουλεύει πάνω σε μια συγκεκριμένη σκηνή που ο Kratos μπορεί να γκρεμίσει μια κολώνα.

Στο video που εμφανίστηκε ξανά, ο director Cory Barlog σημειώνει το πως ένα quick time event κρύβει από πίσω του τη δουλειά αρκετών ατόμων, όπως των game designers, των audio designers, των animators και αρκετών ακόμη. Και κλείνει πως όλη αυτή η δουλειά που μπορεί να πάρει αρκετές ώρες, καλύπτει ένα τομέα του gameplay που μπορεί να φτάσει οριακά το ένα λεπτό. Μπορείτε να δείτε το σχετικό υλικό στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*