Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Palworld: Μέλος της ομάδας ανάπτυξης συμβουλεύει τους fans να ασχοληθούν με άλλους τίτλους ώσπου να κυκλοφορήσουν τα νεά update

*
Ένα από τα μέλη της Pocketpair συμβουλεύει τους fans να παίξουν άλλους τίτλους μέχρι να φθάσουν τα updates για το Palworld.

Πρόσφατα, ο διαχειριστής της κοινότητας του παιχνιδιού με το ψευδώνυμο “Bucky” απάντησε στις αναφορές που θέλουν τη βάση των παικτών να έχει μειωθεί σημαντικά. Τις τελευταίες ημέρες, ο μέσος όρος των ταυτόχρονων παικτών έχει μειωθεί στους 50.000. Αν σκεφτεί κανείς πως στην κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να παίζανε ημερησίως πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες, το συγκεκριμένο ποσό θεωρείται ιδιαίτερα χαμηλό.


Μέσω μιας ανάρτησης στο X, ο Bucky είπε πως η πτώση είναι φυσιολογική καθώς το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού είναι κάπως στατικό και δεν προσφέρει συνεχώς νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα είπε πως “χρειαστήκαμε πολλά χρόνια για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και η αλήθεια είναι πως το ταξίδι έχει μόλις ξεκινήσει. Όλη η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία των updates και το νέο περιεχόμενο του Palworld. Είναι καλό το να κάνετε διαλείμματα από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και να ασχολείστε με ένα άλλο χωρίς να αισθάνεστε τύψεις γι’ αυτό. Αν εξακολουθείτε να παίζετε Palworld, σας αγαπάμε. Αν δεν παίζετε Palworld, εξακολουθούμε να σας αγαπάμε και ελπίζουμε να επιστρέψετε σύντομα για τον δεύτερο γύρο”.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος τίτλος κατάφερε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου να πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam ενώ 7 εκατομμύρια χρήστες παίζανε ήδη στο Xbox.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*