Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom για μαθήματα στοιχείων μηχανών (video)

Οι μηχανισμοί του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι τόσο προηγμένοι και μελετημένοι, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για πανεπιστημιακά μαθήματα. Αυτό έκανε ο Ryan Sochol, αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του πανεπιστημίου του Maryland και διευθυντής του Bioinspired Advanced Manufacturing Laboratory (BAM). Χρησιμοποίησε το παιχνίδι για να βελτιώσεις τις ικανότητες των φοιτητών του στον σχεδιασμό κατασκευών. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μάθημα “The Legend of Zelda: A Link to Machine Design” αξιοποιεί διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, από τα physics έως το Fuse και το Ultrahand, για να ανοίξει στους μαθητές του τμήματος ένα παράθυρο στον κόσμο της ρομποτικής.

«Αυτό που με εξέπληξε, καθώς έπαιζα ήταν η πρωτοφανής έμφαση στη σχεδίαση και τη μηχανική", είπε ο Sochol. "Έτσι, το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν αριθμό διαφορετικών τύπων στοιχείων μηχανών, όπως πύραυλους, μηχανοκίνητους τροχούς, [και] προπέλες. Και αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι καθένα από αυτά τα διαφορετικά στοιχεία μηχανών χρησιμοποιεί διαφορετικά την ενέργεια".


"Πιστεύουμε ότι η πιλοτική υιοθέτηση του μαθήματος αυτού του εξαμήνου είναι μόνο η αρχή. Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ειδική ευκαιρία στην οποία ένα video game είναι πραγματικά ικανό να προσφέρει λογικά πρωτότυπες και σχετικές μαθησιακές εμπειρίες στους φοιτητές για να εμπνεύσει ένα διαρκές ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό μηχανών, τη μηχανική και τη ρομποτική", είπε ο Sochol στο video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*