Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $110.000 το πιθανό κόστος πλήρους αναβάθμισης ενός χαρακτήρα στο Diablo Immortal

*
Μια νέα μελέτη αναφέρει ότι, το κόστος για την πλήρη αναβάθμιση ενός χαρακτήρα του Diablo Immortal μέσω microtransactions, μπορεί να φτάσει τα $110.000. Σε video που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του YouTube, Bellular News υποστηρίζεται ότι το υψηλότερο tier Legendary Gems, ένα premium currency του παιχνιδιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση του χαρακτήρα, δεν είναι δυνατό να αποκτηθεί από όσους δεν πληρώνουν με πραγματικά χρήματα. Έτσι λοιπόν η πλήρης αναβάθμιση ενός χαρακτήρα πιθανό να κοστίσει gems για τα οποία οι παίκτες θα πρέπει να δαπανήσουν $110.000.

Το χειρότερο είναι ότι για την ώρα, οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν απευθείας Legendary Gems, αλλά αυτά υπάρχουν σε Legendary Crests, που είναι τα loot boxes του τίτλου.


Επιπλέον, σε σχετικό thread στο Reddit εξηγείται ότι τα χρήματα για την αναβάθμιση ενός χαρακτήρα στο μέγιστο βαθμό, ίσως είναι υψηλότερος από εκείνον που είχε προηγουμένως εκτιμηθεί. Ο λόγος είναι τα upgrades που ξεκλειδώνουν μονάχα όταν τα 5-star gems των παικτών φτάσουν το Rank 10. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αγοραστούν loot boxes αξίας $40.000.

Όταν επιτευχθεί αυτό, οι παίκτες ξεκλειδώνουν resonating boards, το οποίο σημαίνει ότι πολύ πιθανό η προηγούμενη διαδικασία να πρέπει να επαναληφθεί κάμποσες φορές, το οποίο σημαίνει δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    NetEase Game

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*