Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $50 εκ. τα έσοδα του Marvel Snap

*
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Appmagic τα έσοδα του Marvel Snap έχουν ξεπεράσει τα $50 εκ. και έχει γίνει download πάνω από 18 εκ. φορές από την ημέρα που λανσαρίστηκε. Το πρώτο παιχνίδι της Second Dinner κυκλοφόρησε στις 18 Οκτωβρίου 2022 και ως τώρα έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και αρκετά βραβεία, όπως αυτό του Mobile Game of the Year στα DICE Awards. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του στην αγορά είχε 5,3 εκ. 5,3 εκ. downloads και έσοδα $2 εκ. Τον πρώτο μήνα τα downloads αυξήθηκαν σε 12 εκ. και τα έσοδα σε $10 εκ. Πρόφατα ξεκίνησε νέα σεζόν περιεχομένου, με θεματολογία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του Ant-Man κάτι που οδήγησε σε ρεκόρ ημερήσιων κερδών στις 7 Φεβρουαρίου, με $800.000.

Ο μέσος όρος των downloads τον τελευταίο μήνα είναι 38.000 ανά ημέρα και τα έσοδα κάτι λιγότερο από $384.000 σε ημερήσια βάση.


Οι κάτοχοι συσκευών iOS έχουν "προσφέρει" στα ταμεία της ομάδας ανάπτυξης $28 εκ. με 5,4 εκ. downloads, ενώ οι κάτοχοι Android $22,3 εκ. με περισσότερα από τα διπλάσια downloads, δηλαδή 12,7 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*