Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρόν, παρελθόν και μέλλον έχει η σειρά Ace Attorney της Capcom

*
H σειρά Ace Attorney δεν θα τελειώσει ποτέ, λέει ο παραγωγός της Capcom, Kenichi Hashimoto. Με αφορμή την κυκλοφορία του Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy στις 25 Ιανουαρίου, ο Hashimoto αποκάλυψε ότι τα remasters δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια της RE Engine. Επιπλέον, ρωτήθηκε αν ο χρόνος που πέρασε για την προσαρμογή του gameplay στη RE Engine θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού της σειράς.

"Δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα έχουμε αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία adventure games με τη RE Engine".


"Ωστόσο, η σειρά Ace Attorney δεν θα τελειώσει, οπότε από αυτή την άποψη ελπίζω ότι θα ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα νέα".

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξουν remasters των δύο παιχνιδιών Ace Attorney Investigations, ο Hashimoto απάντησε ότι δεν έχει να πει κάτι συγκεκριμένο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*