Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε συλλήψεις πρώην στελεχών της Ubisoft με κατηγορίες για σεξουαλική βία και κακοποίηση

*
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε πέντε πρώην στελέχη της Ubisoft, έπειτα από έρευνα ενός έτους, με την κατηγορία σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποίηση στους χώρους της εταιρείας. Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Libération αναφέρει ότι οι τρεις συλλήψεις έγιναν στις 3 Οκτωβρίου και ακολούθησαν άλλες δύο σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2023.

Ανάμεσα στου συλληφθέντες είναι ο πρώην chief creative officer Serge Hascoët και ο πρώην αντιπρόεδρος του τμήματος editorial & creative services, Tommy François. Και οι δύο έφυγαν από την εταιρεία το Καλοκαίριο του 2020, έπειτα από


Both left the publisher in Summer 2020, μετά από ισχυρισμούς για εκτεταμένη κακομεταχείριση, παρενόχληση και διακρίσεις εντός της Ubisoft. Ακολούθησαν αγωγές από το σωματείο Solidaires Informatique και δύο από τα θύματα το Καλοκαίρι του 2021.

Μιλώντας στη Libération, η δικηγόρος της μιας ενάγουσας, Maude Beckers είπε ότι η υπόθεση υπερβαίνει την ατομική συμπεριφορά και "αποκαλύπτει τη συστημική σεξουαλική βία". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*