Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωσή του, η Team Cherry λέει ότι εργάζεται σκληρά για το Hollow Knight: Silksong

*
Έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την ανακοίνωση του Hollow Knight: Silksong και η ομάδα ανάπτυξης έχει απλά να πει ότι εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξή του.

Στις 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο Matthew Griffin της Team Cherry, δήλωσε στο κανάλι του Hollow Knight: Silksong στο Discord, "Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε περίπτωση που έχετε απορία, συενεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι".


Προφανώς τα παραπάνω δεν αποτελούν καμία έκπληξη, ούτε είναι κάποια σούπερ είδηση, αποτελούν όμως μια καλή υπενθύμιση για την ύπαρξη του παιχνιδιού και της συνέχισης των προσπαθειών για την κυκλοφορία του.

Σε μια προσπάθεια να κεντρίσουν το ενδιαφέρον της Team Cherry, οι fans του τίτλου πρότίθενται να σβήσουν το σχετικό subreddit στο τέλος του μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*