Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από την πρώτη ανακοίνωση του Metroid Prime 4

*
Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αλλά ποιος θα το φανταζόταν ότι πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από τη στιγμή που η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει το Metroid Prime 4. Ήταν η 13η Ιουνίου 2017, όταν και η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε το νέο μέρος της σειράς στο πλαίσιο του E3 Nintendo Direct και μέσα σε 43 δευτερόλεπτα είδαμε απλά τον αριθμό 4 να εμφανίζεται σταδιακά και να καταλήγουμε στο ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται για το Nintendo Switch. Για όσους δεν θυμούνται βέβαια τι έχει προκύψει ενδιάμεσα, να σημειώσουμε ότι το 2019, ο Shinya Takashi, αποκάλυψε ότι το development του game ξεκίνησε ξανά από την αρχή και πως η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να βάλει τον παραγωγό Kensuke Tanabe να συνεργαστεί με την Retro Studios στις ΗΠΑ. Η Retro Studios προσλαμβάνει έκτοτε προσωπικό για το παιχνίδι και στην ομάδα της έχουν ήδη προστεθεί οι lead engineer Bharathwaj Nadakumar (Call of Duty: Black Ops), lead designer Stephen Dupree (Donkey Kong Country: Tropical Free) και environment designer Jon Marcella (God of War II, God of War Ascension).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*