Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Persona 6: Leaker μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες για το gameplay

*
Η Atlus απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την επιτυχία του Persona 3 Reload και φαίνεται πως ταυτόχρονα δουλεύει πάνω στο νέο βασικό μέρος της σειράς, το Persona 6. Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς πότε θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το project, αλλά ένας leaker άρχισε να μοιράζεται ήδη κάποιες από αυτές.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το Persona 6 θα «χτίσει» πάνω στη γνωστή φόρμουλα της σειράς στα του gameplay και στο setting του σχολείου και θα το επεκτείνει αξιοποιώντας μια λογική ημι-ανοιχτού κόσμου. Ο leaker ισχυρίζεται ακόμη πως τα Social Links θα είναι πιο «fluid», πιο interactive και θα έχουν μικρότερους περιορισμούς σε σχέση με τα προηγούμενα games.


Το Persona 6 εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες μέσα στο 2025. Αναμένουμε περισσότερα για το project τους επόμενους μήνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*