Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Καμία άμεση προσθήκη έκπληξη από Activision στο Game Pass, τι θα συμβεί με το Call of Duty

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, μίλησε για την πρόσφατη ολοκλήρωση εξαγοράς της Activision Blizzard, αλλά και το πόσο θα επηρεάσει αυτό άμεσα το Game Pass. Αν και στην περίπτωση της Bethesda το 2021, δεκάδες παιχνίδια προστέθηκαν μέσα στο πρώτο διήμερο της εξαγοράς, στα της Activision Blizzard δεν θα ισχύσει το ίδιο. Μιλώντας στο επίσημο Xbox podcast, ο Spencer σημείωσε πως δεν υπάρχει παρόμοιο πλάνο αυτή τη φορά και δεν θα πρέπει να περιμένει άμεσα ο κόσμος κάποια προσθήκη-έκπληξη. Υπενθυμίζεται, δε, πως πριν κλείσει το deal, o Spencer είχε φροντίσει να τοποθετηθεί για το θέμα και να δηλώσει πως οι προσθήκες θα αρχίσουν στο Game Pass κάποια στιγμή το 2024. «Θα μου άρεσε να δούμε κάποιες προσθήκες-έκπληξη τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Ωστόσο είμαι ενθουσιασμένος για τα όσα έρχονται στο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τώρα το Call of Duty, ο Spencer σημείωσε πως όλο το περιεχόμενο θα έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες την ίδια στιγμή και δεν θα υπάρχει καμίας μορφής αποκλειστικότητα (όπως πχ. με τις beta και το περιεχόμενο που έρχεται τα τελευταία χρόνια πρώτα στο PlayStation). Για το θέμα σημείωσε, δε, χαρακτηριστικά πως «δεν είναι στόχος μας να χρησιμοποιήσουμε το Call of Duty για να σας κάνουμε να αγοράσετε κονσόλα Xbox. Θέλω η κοινότητα του Call of Duty να νιώθει ότι την υποστηρίζουμε ασχέτως πλατφόρμας. Ήμασταν στην απέναντι πλευρά για κάποια από αυτά - ακόμη και αυτή τη beta που δεν ερχόταν στο Xbox την πρώτη εβδομάδα. Αυτό δεν νομίζω ότι βοηθάει την κοινότητα».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*