Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Στα σχέδιά μας τέσσερα first party Xbox games το χρόνο»

*
Ο Phil Spencer μίλησε στο πλαίσιο της Gamescom 2023 και ανέφερε τα πλάνα της Microsoft για το σήμερα και το αύριο του Xbox. Συζητώντας με τους δημοσιογράφους του IGN, ο επικεφαλής του Xbox ανέφερε πως το πλάνο του είναι να κυκλοφορούν πλέον τέσσερα first party games των Xbox Game Studios τη χρονιά, επιβεβαιώνοντας και τη σχετική δήλωση του Matt Booty , επικεφαλής του τμήματος, πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα, ανέφερε τι έχει κυκλοφορήσει και τι θα κυκλοφορήσει φέτος, περιλαμβάνοντας στη λίστα του τα Hi-Fi Rush, Minecraft Legends, Redfall, Starfield, Forza Motorsport και Age of Empires IV για Xbox. Όλα αυτά έρχονται λίγο μετά από μια πολύ σημαντική παρουσία της Microsoft στη γερμανική έκθεση και το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών που τράβηξε. Μένει να δούμε τα επόμενα βήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ναι ναι......Spencer, μην ορκίζεσαι man μου σε πιστεύω 100%. Θα πιάσουν επιτέλους τόπο τα 509€ που ξόδεψα για το XSX!!
      Κάθε χρόνο θα έχεις για εμάς 4 Εxclusive!! Μα ΝΑΙ

      Α..ρε Spencer. Καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς.............

*