Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: "Το Xbox θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμα και αν δεν γίνει η εξαγορά της Activision Blizzard"

*
Ο Phil Spencer, δηλώνει ότι η πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard δεν είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του Xbox και το τμήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί ακόμα και αν οι ρυθμιστικές αρχές μπλοκάρουν τη συγχώνευση.

"Είναι μια σημαντική εξαγορά για εμάς. Δεν είναι ζωτικής σημασίας σε μακροχρόνιο επίπεδο- το Xbox θα υπάρχει αν η συμφωνία δεν προχωρήσει", δήλωσε ο Spencer στην ιστοσελίδα The Times.


"Ανταγωνισμός σημαίνει να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο δυνατοί. Δεν βλέπω λογική στο πως ο ανταγωνισμός στις κονσόλες θα βλάψει τους καταναλωτές. Γιατί για εμένα, το να υπάρχουμε εμείς, η Sony και η Nintendo που τα πάνε καλά στην αγορά- όλοι με τις δικές τους δυνάμεις, ιδιαιτερότητες, περιεχόμενο και δυνατότητες- δίνει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές. Δεν θέλω να δω τις κονσόλες να βαδίζουν όπου και τα smartphones, όπου υπάρχουν δύο κατασκευστές. Και τη στιγμή αυτοί είμαστε τρεις καλοί ανταγωνιστές", τόνισε ο Spencer σε μια προσπάθεια να εξηγήσει ότι η εξαγορά μόνο οφέλη θα έχει για τους καταναλωτές και τον ανταγωνισμό.

Επίσης, λέει ότι η κατάσταση με τις έρευνες που διεξάγονται είναι περίπλοκη και αισθάνεται μια συμπάθεια προς τα μέλη των ρυθμιστικών αρχών.

"Για ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μου στο Xbox, καθώς συναντάω μέλη κυβερνητικών ρυθμιστικών αρχών, διαπιστώνω ότι υπάρχει άγνοια σχετικά με τη βιομηχανία του gaming. Προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους και σε ορισμένες περιπτώσεις τους βοηθάω να μάθουν πράγματα. Πιστεύω πως για τους περισσότερους είναι η πρωτη φορά που ασχολούνται με τη βιομηχανία".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*