Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιο κοντά από ποτέ στην απελευθέρωσή της από την Embracer η Gearbox των Borderlands

*
Τη στιγμή που όλη η αγορά έχει προχωρήσει σε απολύσεις, η Embracer Group έχει βγάλει στο σφυρί studios της και ήδη στα γραφεία της Gearbox έχουν ανοίξει σαμπάνιες. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες, η Embracer Group ψάχνεται ιδιαίτερα στο να πουλήσει το ταλαντούχο studio που είναι πίσω από τη σειρά Borderlands.

Ο CEO της ομάδας ανάπτυξης, Randy Pitchford, μίλησε -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- με στελέχη της εταιρείας μέσα στην εβδομάδα και ανακοίνωσε πως η απόφαση έχει παρθεί και πως περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσα τον Μάρτιο.


Ο ίδιος φαίνεται να έχει εμφανίσει στους εργαζομένους εδώ και καιρό τα τρία πιθανά σενάρια για το αύριο της εταιρείας που είναι: α) η παραμονή στην Embracer (με χάπια), η ανεξαρτητοποίηση ή η πώληση σε άλλον εκδότη. Το Kotaku σημειώνει σε ρεπορτάζ του πως το ντιλ έχει κλείσει και απλά περιμένουμε τις ανακοινώσεις.

Ο CEO της Take-Two ρωτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες για πιθανό ενδιαφέρον εξαγοράς (λόγω και της καλής συνεργασίας των δύο πλευρών στο Borderlands), άλλα… πέταξε αετό, αποφεύγοντας να απαντήσει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*