Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation 5 και Starfied προτίμησαν τον Σεπτέμβριο οι gamers στις Η.Π.Α.

*
Το Starfield ήταν το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. τον περασμένο Σεπτέμβριο και το PlayStation 5 η κονσόλα που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Circana (πρώην NPD Group) Mat Piscatella, το Starfield είναι το έβδομο καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του 2023 στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού σε εισπράξεις, με τα περισσότερα χρήματα να προέρχονται από την έκδοση για υπολογιστές. Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε το Mortal Kombat 1, που είναι και στην όγδοη θέση των συνολικών εισπράξεων για το τρέχον έτος. Μια θέση πιο κάτω είναι το EA Sports FC 24, που κυκλοφόρησε στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Το PlayStation 5 είχε τις καλύτερες επιδόσεις τόσο σε εισπράξεις, όσο και σε πωλήσεις μονάδων τον περασμένο μήνα (κάτι που ισχύει και από τις αρχές του έτους), με τα Xbox Series X και Xbox Series S να ακολουθούν στη δεύτερη θέση.


Η συνολική δαπάνη των καταναλωτών στις Η.Π.Α. για αγορές, software, hardware και περιφερειακών τον Σεπτέμβριο του 2023 ήταν $,4,5 δισ. αυξημένη κατά 10% από έτος σε έτος. Αύξηση 2% σημειώνεται σε σύγκριση με τους αντίστοιχους 9 πρώτους μήνες του 2022, με τη δαπάνη να είναι μεγαλύτερη κατά $39,4 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*