Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον θα μπορείτε να παίξετε το Half-Life: Alyx χωρίς τη χρήση VR headset (video)

Το Half-Life: Alyx θεωρείται ένα από τα καλύτερα VR games που κυκλοφορούν και, όπως είναι λογικό, υπάρχει πολύς κόσμος δίχως VR headset που θέλει διακαώς να το δοκιμάσει.

Το καινούργιο mod της GB_2 Development Team κάνει τον τίτλο playable χωρίς VR, προσαρμόζοντάς τον σε μια πιο παραδοσιακή και πιο… επίπεδη εμπειρία. Πρόκειται για το Half-Life: Alyx No VR, ένα mod που ήταν υπό ανάπτυξη για αρκετό καιρό και που πρόσφατα διατέθηκε μέσω Early Access, προσφέροντας ολόκληρο τον τίτλο σε μορφή 2D.

Όπως σημειώνουν οι δημιουργοί του, το mod περιέχει αρκετά bugs, όμως τα περισσότερα από αυτά θα επιλυθούν σύντομα μέσω updates. Ακόμα κι έτσι η δουλειά τους είναι άκρως εντυπωσιακή, ειδικά άμα αναλογιστεί κανείς το πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή περίπλοκων κινητικών εντολών σε ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο.

Το Half-Life Alyx κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου 2020 για PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*