Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες θέλουν την EA να έχει ακυρώσει ένα παιχνίδι με την κωδική ονομασία Titanfall Legends

*
Μετά την πρόσφατη απόφαση της Electronic Arts να δώσει τέλος στα Apex Legends Mobile και το Battlefield Mobile, φαίνεται πως η εταιρεία έδωσε τέλος και σε ένα παιχνίδι που ετοίμαζε η Respawn Entertainment, με την κωδική ονομασία Titanfall Legends.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το Titanfall Legends αναπτυσσόταν από 50 μέλη της Respawn Entertainment, με τον Mohammad Alavi να ηγείται της ανάπτυξης, πριν αποχωρήσει από την εταιρεία τον Ιανουάριο του 2022. Τον Ιούλιο του 2021, η Respawn Entertainment είχε ανακοινώσει την ανάπτυξη ενός single-player game από το σύμπαν του Titanlfall και Apex Legends.

Ο Mohammad Alavi ολοκλήρωσε 11 χρόνια συνεισφοράς στην Respawn Entertainment, αποτελώντας σημαντικό μέλος στην ανάπτυξη της σειράς Titanfall και στο Apex Legends. Μετά την αποχώρηση του, έγινε γνωστό πως ο τίτλος που εργάστηκε αφορά ένα first-person shooter, με στόχο να κυκλοφορήσει το 2025.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*