Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλά παιχνίδια LEGO φέρεται να ακύρωσε η TT Games

*
Λέγεται ότι η TT Games ακύρωσε αρκετά LEGO video game projects. Δημοσίευμα του Nintendo Life υποστηρίζει ότι σε αυτά περιλαμβάνονται το LEGO Guardians of the Galaxy, ένα παιχνίδι Lego Disney και ένα port του Lego Worlds για φορητές συσκευές. Ακόμα στη λίστα μετα ακυρωθέντα υπάρχει και ένα shooter με χαρακτήρες της Warner Bros. όπως οι Rick & Morty, Batman, Superman και Wonder Woman.

Το "Project Marley", ένα από τα παιχνίδια που ακυρώθηκαν θα περιλάμβανε χαρακτήρες από τα Frozen, The Muppets, Toy Story, Winnie the Pooh, Nightmare Before Christmas και πολλά άλλα. Οι παίκτες θα εξερευνούσαν κατακόμβες σε στυλ Diablo. Υποστηρίζεται πως το project ακυρώθηκε μετά το λανσάρισμα του Disney Dreamlight Valley, καθώς έπειτα από τέσσερα χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης χάθηκε ο προσανατολισμός του.


Το LEGO Guardians of the Galaxy είχε με βάση το δημοσίευμα την κωδική ονομασία "Project Cosmic" και ήταν ένα παραδοσιακό παιχνίδι LEGO με υπερήρωες, όπως οι Nova και Adam Warlock. Ακυρώθηκε 18 μήνες μετά την έναρξη του project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*