Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως διαμορφώνονται οι αυξημένες τιμές του Xbox Game Pass στην Ελλάδα

*
Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Microsoft, έχουμε πλέον ένδειξη του πόσο θα κοστίζει πλέον η συνδρομή στο Xbox Game Pass στην Ελλάδα. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης αυξήσεις στην τιμή πώλησης των Xbox Series X και Xbox Game Pass και ειδικά για την συνδρομή έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα του που και πως θα πάει η τιμή. Η μεγαλύτερη άνοδος στην τιμή του Xbox Game Pass έγινε σε Αργεντινή και Τουρκία, δύο χώρες που πολλοί προτιμούν για τις αγορές τους, ακόμη και μέσω VPN. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα τώρα, οι αλλαγές που θα έχουμε στην συνδρομή Xbox Game Pass και Xbox Game Pass Ultimate είναι οι εξής.

Xbox Game Pass: Από τα €9,99/μήνα στα €10,99 το μήνα
Xbox Game Pass Ultimate: Από τα €12,99/μήνα στα €14,99 το μήνα.


Σε ό,τι αφορά την κονσόλα Xbox Series X, τωρα, το Enternity επικοινώνησε λίγο μετά τις ανακοινώσεις με πηγές του στη λιανική και ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια απόφαση για το που θα κινηθεί η αναθεωρημένη τιμή της κονσόλας. Το Xbox Series X πωλείται αυτή τη στιγμή στα €509,99 και μένει να δούμε αν θα ανέβει στα €549,99 ή αν θα πάει στα €559,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*