Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρεμιέρα για το PlayStation Stars στις Η.Π.Α.

*
Το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών PlayStation Stars λανσαρίστηκε στην Βόρεια και Νότια Αμερική. Παρόλα αυτά, κάποιοι fans ενημερώθηκαν πως πρέπει να μπουν σε λίστα αναμονής για περίπου δύο μήνες αφού εγγραφούν στην υπηρεσία.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει στις διαθέσιμες περιοχές μέσω του PlayStation App και του PlayStation.com. Η Sony δήλωσε πως τα νέα μέλη θα γίνονται αποδεκτά στο πρόγραμμα σε σταθερή βάση, ενώ κάποιοι θα μπουν σε λίστα αναμονής.


Η δήλωση της Sony ήταν: "Όσο λαμβάνουμε feedback από χρήστες, βελτιώνουμε την εμπειρία και συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέα μέλη. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε πως όλα τα μέλη μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο πρόγραμμα PlayStation Stars. Αν μπήκατε τυχαία σε λίστα αναμονής, θα πάρετε πρόσβαση στο πρόγραμμα σε περίπου δύο μήνες από την ημερομηνία εγγραφή σας".

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το ίδιο σύστημα θα εφαρμοστεί και όταν το πρόγραμμα λανσαριστεί στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Η σελίδα του PlayStation Stars δεν έχει ανανεωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά προφανώς η αλλαγή θα γίνει όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα στις 13 Οκτωβρίου.

Το PlayStation Stars ξεκίνησε την πορεία του στην Ιαπωνία και τις υπόλοιπες χώρες της Ασίας την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Τότε, υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως ένα πλεονέκτημα των μελών ήταν πως λάμβαναν προτεραιότητα στην υποστήριξη πελατών του PlayStation.

Παρόμοιο πλεονέκτημα φαίνεται πως λαμβάνουν και οι χρήστες της Αμερικής, όταν φτάσουν στο τέταρτο επίπεδο του προγράμματος. Το τέταρτο επίπεδο ξεκλειδώνει όταν αγοράσει κάποιος τέσσερις πλήρεις τίτλους και κερδίσει τουλάχιστον 128 απλά trophies. Η Sony αναφέρει πως αυτά τα μέλη έχουν προτεραιότητα στην τεχνική υποστήριξη μέσω chat.

Το πρώτο επίπεδο της υπηρεσίας ξεκλειδώνει όταν γίνετε μέλη. Το δεύτερο επίπεδο απαιτεί την αγορά ενός πλήρους παιχνιδιού από το PlayStation Store και την απόκτηση ενός silver trophy. Το τρίτο επίπεδο αποκτάται μετά την αγορά δύο τίτλων και την απόκτηση 32 trophies. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη το τι ακριβώς σημαίνει «πλήρης» τίτλος στην ορολογία της Sony και αν κάτι τέτοιο εξαρτάται από την τιμή του παιχνιδιού.

Τα επίπεδα στο PlayStation Stars δεν είναι μόνιμα. Όταν ένας παίκτης ανεβεί επίπεδο, τότε το διατηρεί για 13 μήνες μετά την τελευταία αγορά που προκάλεσε την άνοδο. Για να κρατήσετε το επίπεδό σας ή να ανεβείτε, τότε πρέπει να συνεχίσετε να αγοράζετε "πλήρεις" τίτλους και να κερδίζετε trophies apo to PlayStation Store.

To PlayStation Stars είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιβραβεύει με πόντους τους παίκτες που είναι μέλη. Οι παίκτες στη συνέχεια μπορούν να ξοδέψουν τους πόντους αυτούς στο PlayStation Store αντί χρημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*