Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που θα βοηθήσει τους σεναριογράφους αποκάλυψε η Ubisoft (video)

*
Η Ubisoft αποκάλυψε ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που θα βοηθήσει τους σεναριογράφους. Πρόκειται για το "Ubisoft Ghostwriter", που θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στη δημιουργία διαλόγων από το πλήθος και τους NPCs. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες που ασχολούνται με την αφήγηση να αποφύγουν επαναλαμβανόμενες διαδικασίες.

Η τεχνολογία δημιουργήθηκε από την Ubisoft La Forge, τον πυρήνα έρευνας και ανάπτυξης της γαλλικής ευταιρείας.


"Παρουσιάζουμε το Ubisoft Ghostwriter, ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε εσωτερικά και στοχεύει να υποστηρίξει τους σεναριογράφους μας δημιουργώντας το πρώτο προσχέδιο για τις συζητήσεις μεταξύ των NPCs – τις φράσεις ή τους ήχους που παράγονται από τους NPCs όταν οι παίκτες αλληλεπιδρούν με τον κόσμο του παιχνιδιού", αναφέρει η Ubisoft.

"Αυτό το εργαλείο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους σεναριογράφους για να οδηγήσει σε πιο ρεαλιστικές αλληλεπιδράσεις με τους NPCs δημιουργώντας παραλλαγές σε ένα κομμάτι διαλόγου. Θα δείτε το πώς οι ομάδες μας θα χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να χειριστούν επαναλαμβανόμενες εργασίες και θα ελευθερώσουν χρόνο για να δουλέψουν σε άλλα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και πολλοί game developers κάλεσαν τη Ubisoft να προτιμήσει τις επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Η σεναριογράφος της Sony Santa Monica, Alanah Pearce έγραψε: "Ως σεναριογράφος, το να επεξεργαστώ ένα κείμενο που έχει δημιουργηθεί από AI είναι πολύ πιο χρονοβόρο από το να γράψω κάτι μόνη μου. Θα προτιμούσα τα AAA studios αντί να χρησιμοποιήσουν το budget τους για τη δημιουργία τέτοιων εργαλείων, να προσλάβουν περισσότερους σεναριογράφους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*