Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers της Playground Games στελεχώνουν τη Lighthouse Games

*
O συνιδρυτής της Playground Games και πρώην επικεφαλής της, Gavin Raeburn ίδρυσε τη Lighthouse Games. Σε αυτή εργάζονται πολλά πρώην στελέχη της Playground Games.

"Είμαι χαρούμενος που 30 πρώην συνάδελφοι και άλλα μεγάλα ονόμα του κλάδου κλάδου επέλεξαν να με ακολουθήσουν στη Lighthouse. Με το Horizon, η Playground και εγώ δημιουργήσαμε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises του Xbox όλων των εποχών. Είχαμε σημαντική εμπορική επιτυχία χρόνο με το χρόνο, με τεράστια αναγνώριση από τους κριτικούς, που ακολούθησε την επιτυχία μου στα χρόνια που βρισκόμουν στην Codemasters ως επικεφαλής των Dirt, Grid και F1.


"Αυτό το DNA βρίσκεται τώρα στη Lighthouse και σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό χρησιμοποιώντας όλη την εμπειρία μας για να αναπτύξουμε ένα νέο franchise, σημαντικό για το είδος".

Το νέο στούντιο αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια νέα IP που δεν έχει ανακοινωθεί.

"Η φιλοδοξία της Lighthouse είναι να δημιουργήσει ένα στούντιο που να ενσαρκώνει το νόημα του να βρίσκεσαι στην αιχμή της ανάπτυξης video games – ένα στούντιο που επιτρέπει στους developers να δημιουργήσουν την καλύτερη δουλειά της καριέρας τους, σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η συνεργασία", αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*