Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers των Apex Legends και Titanfall ίδρυσαν τη Wildlight Entertainment

*
Πρώην developers της Respawn Entertainment ανακοίνωσαν την ίδρυση της Wildlight Entertainment. Η ομάδα αποτελείται από άτομα που στο παρελθόν έχουν εργαστεί στο Apex Legends και στο Titanfall και αναζητά επιπλέον προσωπικό. Επικεφαλής της Wildlight Entertainment είναι ο Chad Grenier, πρώην game director του Apex Legends, που έχει επίσης θητεύσει στις ομάδες των παιχνιδιών Titanfall αλλά και σε εκείνη του πρώτου Modern Warfare, πριν ο Vince Zampella φύγει από την Infinity Ward.

Στο πλευρό του Grenier βρίσκεται ο Mohammad Alavi, πρώην σχεδιαστής των Modern Warfare και Titanfall, ο lead designer του Titanfall 2 και του Apex Legends, Carlos Peneda, ο design director Jason McCord, ο art director Jose Zavala, ο environment art director Robert Tuabe, ο lead technical artist Michael Cook και πολλοί άλλοι.


Στην ιστοσελίδα του studio αναφέρεται πως επιθυμία όλων είναι η δημιουργία νέων κόσμων, επικής ποιότητας και κλίμακας. Εδώ και αρκετό καιρό ετοιμάζουν ένα νέο IP, για το οποίο προς το παρόν δεν μπορούν να αποκαλύψουν κάτι, δηλώνουν όμως κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*